Kring Nederlands Bedrijfsleven in Barcelona

 Verenigingen / Webmaster Viva España / 387 views

De Kring Nederlands Bedrijfsleven Barcelona is in 1969 opgericht en groeide al snel uit tot een van de meest dynamische internationale bedrijfsverenigingen in Spanje. Op dit moment telt De Kring zo’n zestigtal actieve leden.

 

Derde donderdag van de maand: Kringavond

De Kring organiseert maandelijkse bijeenkomsten waarbij gerenommeerde sprekers worden aangetrokken. De evenementen vinden meestal ’s avonds plaats en bestaan uit een netwerkborrel, presentatie en diner. We doen er alles aan om de aanwezigen steeds weer positief te verrassen. Zo krijgen op dit moment young entrepreneurs de gelegenheid om in vijf minuten zichzelf en hun bedrijfsidee te presenteren. Sommige bijeenkomsten zijn overdag (inclusief lunch) en bij gelegenheden zijn ook partners van harte welkom. Wilt u een keer de sfeer komen proeven? Meld u dan aan als introducee.

 

Van politiek tot sport

De afgelopen jaren kregen we onder meer een unieke kijk op de echte macht in Den Haag met politiek commentator Paul Jansen van de Telegraaf en topontwerper Piet Hein Eek deed uit de doeken hoe hij zichzelf in zijn branche als merk wist te positioneren. De Catalaanse, nationalistische partijleider Oriol Junqueras zorgde voor de nodige discussie en Heleen Crielaard, hoofd Sponsoring Rabobank, nam ons mee achter de schermen van de wielersponsoring en het einde daarvan.

 

Wisselende venues

Naast onze vaste locatie Hotel Gallery vinden de evenementen plaats op wisselende venues. Tijdens het WK Zwemmen brachten we een bezoek aan de installaties op de Montjuïc, het afgelopen jaar waren we onder meer te vinden in de industriële Port de Barcelona en we vierden ons 45-jarig bestaan in het befaamde restaurant La Venta op de Tibidabo. Het zeilevenement voor de kust van Sitges in de maand september is inmiddels een traditie geworden.

 

 

Contact details

Diagonal 611 B-4, 08028 BARCELONABarcelona,08028 Show Phone Number https://www.dekring.org

Contact this listing owner